Arlinio - VRAGENLIJSTEN EN TESTEN
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk. Meer impact, betere resultaten. Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen je voor!
Vragenlijsten, ontwikkelvragenlijst, ontwikkeltest, ontwikkeling, persoonlijkheid, persoonlijkheidstest, persoonlijkheidsvragenlijst, NEO, NEO-PI3, DISC, LIFO, Isights Discovery, Insights, kleurentest, gedragsvoorkeuren, gedrag en kleuren, voorkeursgedrag, Management Drives, Caluwe, Leadership Impact, Leadership, leiderschap, teamscan, teamtest, Big Five, assessmenttest, loopbaantest, Quinn, bedrijfscultuur, organisatiecultuur, teamdynamiek, samenwerken team, intelligentietest, cognitieve test
18237
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18237,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505

Handig!

 

Kant- en klare ontwikkeltesten en vragenlijsten

Voor individu en teams, op het gebied van persoonlijkheid, gedrag en intelligentie.

NEO Personality Inventory 3

NEO Personality Inventory 3

Focus: individu / persoonlijkheid

          € 175,-          BESTEL

De NEO-PI3 is een complete Big Five persoonlijkheidsvragenlijst.  De NEO meet namelijk de 5 belangrijkste domeinen van persoonlijkheid en voor elk van deze domeinen worden vervolgens 6 facetten onderscheiden.

 

Hierdoor ontstaat een zeer gedetailleerd beeld van je persoonlijkheid en is het een sterke indicator voor het voorspellen van je natuurlijk gedrag.

 

De Neo-PI3 is één van de weinige wetenschappelijk gevalideerde instrumenten op het gebied van persoonlijkheid en het lezen van de resultaten vereist gepaste kennis en ervaring.

Leadership/Impact

Leadership/Impact

Focus: individu / leiderschap / gedrag

            € 225,-          BESTEL

Leadership/Impact (L/I®) is een 360 graden feedback assessment voor leiders. Het instrument geeft weer wat jouw invloed is op anderen en welk gedrag deze invloed stuurt.

 

De vragenlijst is verdeeld in 2 delen:
1) Invloed op anderen: deze meet de mate waarin jij als leider mensen motiveert of aanzet tot constructief danwel defensief gedrag
2) Leiderschap strategieën: deze meet de mate waarin je als leider zelf leiding geeft op een “aangevende” of juist op een sterk dirigerende wijze.

 

Cognitieve capaciteiten

Cognitieve capaciteiten

Focus: individu / intelligentie

         € 125,-          BESTEL

Cognitieve capaciteitentests worden vaak ingezet om het werk- en denkniveau van iemand in kaart te brengen. Daarbij wordt naar verschillende vormen van intelligentie gekeken: verbaal, numeriek en figuratief analytisch.

 

De normering (van MBO+ tot WO) is in te stellen zodat de resultaten op het juiste niveau van het werk/functie worden geïnterpreteerd.

 

De cognitieve capaciteitentest is een perfecte voorspeller van het cognitief lerend vermogen.

DISC

DISC

Focus: individu / gedrag

             € 90,–          BESTEL

DISC richt zich op gedragsvoorkeuren van mensen: welk gedrag gaat iemand van nature makkelijk af (doorgaans omdat het dichtbij de persoonlijkheid ligt). DISC zegt dus niets over jouw persoonlijkheid maar wel over het gedrag dat bij jouw karakter past.

 

Jouw voorkeursgedrag is prettig voor jezelf maar niet iedereen heeft dezelfde voorkeuren. DISC gaat uit van 4 voorkeursstijlen en laat zien welke stijlen je sterk en welke minder sterk hebt ontwikkeld. Zo krijg je inzicht in jouw voorkeur maar ook hoe je de connectie en communicatie met anderen kunt versterken en verbeteren.

Insights Discovery

Insights Discovery

Focus: individu / gedrag

          € 205,-          BESTEL

Isights Discovery maakt (net als LiFo®) gebruik van een eenvoudig model met 4 energieën die het voorkeursgedrag duiden. Insights levert een uitgebreide rapportage met alle kwaliteiten, valkuilen en mogelijke blinde vlekken. Maar ook de waarde die je voor het team kunt hebben.

 

Insights helpt je om je eigen gedrag beter te begrijpen maar ook dat van je collega’s zodat je een nog respectvollere en positievere werkrelatie kunt realiseren.

Octogram

Octogram

Focus: individu / leiderschap

           € 115,-          BESTEL

Het Octogram beschrijft welke werk- en leiderschapsstijlen bij je passen en brengt daarmee ook in kaart, welke rollen je het beste tot je recht komt.

 

Het Octogram is gebaseerd op Robert Quinn’s ‘Competing Values Framework’. Dit betekent dat wanneer je hoog scoort op de ene rol, je vrijwel zeker lager scoort op de tegenoverliggende rol.

 

Wat deze vragenlijst zo waardevol maakt – en anders dan concurrerende psychometrische instrumenten – is dat hij gebaseerd is op een managementmodel, een beschrijving van hoe mensen in de echte wereld met elkaar werken en omgaan.

Leer meer over jezelf en/of je team!

Klik eenvoudig op ‘BESTEL’ bij de vragenlijst van jouw keuze

Twijfel je nog of zoek je net iets anders?

Neem dan even contact op en we gaan voor je aan de slag