Arlinio - OVER ONS
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk. Meer impact, betere resultaten. Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen je voor!
Arlinio, missie, Pascal van den Boorn, Dirk van Uffelen, Martien de Bruijn, Sylvia Caubergh, Martine Smidt, ervarend leren, praktijkgericht leren
18230
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18230,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505

WAT ONS DRIJFT?

 

Leiders en hun teams op weg helpen naar succes

Missie

 

Er is een spreekwoord: ‘De enige plaats waar succes voor werk komt is in het woordenboek’. En dat klopt. Succes komt niet naar je toe. Stilzitten en toekijken brengt je niet. Succes volgt uit actie. Teveel mensen laten zich (af)leiden door omstandigheden of belemmerende overtuigingen. En missen daardoor kansen op succes. Succesvolle mensen doen wat nodig is: ze gaan aan de slag, leren wat werkt en wat niet en passen vervolgens hun acties daarop aan. Dat klinkt simpel en is het in essentie ook. Maar dat wil niet zeggen dat het ook makkelijk is.

 

Wij helpen je. Vanuit de overtuiging ‘succes volgt uit actie‘. Daarbij combineren we beproefde methoden uit de organisatiepsychologie met bijzondere werkvormen die de emotionele, mentale en fysieke fitheid van mensen versterken. Prikkelend, verrassend en altijd 100% praktijkgericht en interactief. Meestal ook leuk maar in ieder geval altijd effectief.

Daarbij hanteren we 3 principes rondom leren, ontwikkelen en veranderen:

¹ Altijd het einddoel voorop


Het gaat om de inspanning maar vooral wat die inspanning oplevert. Het beoogde resultaat is daarom leidend: Waarom doen we dit?

 

Met een gedegen intake, eerst individueel en vervolgens met het hele team, bepalen we samen de meetlat. Niet kijkend naar eventuele problemen maar naar het gewenste resultaat: Wat willen we precies bereiken? Wat is er straks anders? Wat vraagt dit van de leider en van het team?

 

Zo creëer je als team focus en bepalen we welke interventies nodig zijn en in welke mate.

² Interventies op 3 niveaus


Gedrag ontwikkel je door de juiste vaardigheden te hebben (Wat doe ik en wat kan ik?) maar nog belangrijker zijn je ‘inner stances’: motivatie en persoonlijkheid (Wie ben ik?; Past het bij me?) en je overtuigingen (Wat geloof ik?; Wat vind ik?).

 

Je gedraagt je alleen anders als dat bij je past en je er zelf van overtuigd bent dat het goed voor je is. Daarom kijken we continu naar alle 3 niveaus. Je leert dus geen trucjes of scripts.

 

Je werkt gericht op al deze niveau’s aan je eigen ontwikkeling zodat elke stap voorwaarts intrinsiek is en de ontwikkeling echt beklijft.

³ Leren in je eigen omgeving


Leren buiten je werkomgeving en team heeft weinig zin als je steeds terugkomt in de “oude” omgeving. Je vervalt dan heel snel in het bestaande, oude patroon en dus oud gedrag. Essentieel is dus dat je niet in je eentje leert, maar leert als team.

 

Zo ontstaat een gezamenlijke taal en worden ook de onderlinge patronen helder. En kunnen we de ineffectieve patronen direct benoemen en aanpakken.

 

Door samen de reis te maken, raak je op elkaar ingespeeld. En dat maakt elk team sterker.

Met deze principes als leidraad dagen we je uit om op een andere wijze te ‘leren en ervaren’. Hiermee bereiden wij je voor op de uitdagende en soms stressvolle situaties die je in je werk tegenkomt.

Spreekt bovenstaande je aan?

Mooi! Laten we in gesprek gaan.

 

Het is je eerste stap naar meer impact en betere resultaten. En daarmee naar succes.

Het Arlinio Team

Pascal

Pascal

Pascal is onze senior trainer/coach en verandermanager met een achtergrond in bedrijfskunde (strategie & cultuur) en psychologie (o.a. systeemgericht werken, nlp, teamcoaching).

 

Pascal weet zo de verbinding te leggen tussen haalbare doelen en concreet gedrag en hij wordt blij als hij met humor en flair, leiders en team in beweging kan brengen.

Dirk

Dirk

Dirk is onze organisatiepsycholoog en is specialist in leiderschap en verzorgt leiderschapsprogramma’s op maat. Daarin legt hij graag de link met topsport.

 

Dirk is gekend om zijn enorme ervaring die hij altijd vol overgave en energie inzet. En hij geniet als talent tot bloei komt.

Martien

Martien

Martien is trainer/coach die mensen en teams hun natuurlijke competenties laat ontdekken en inzetten. Als NLP Trainer en Master Practitioner en met zijn sterk empathisch vermogen, weet hij altijd snel een klik te realiseren en de essentie te doorgronden.

 

Hij geniet ervan als mensen ervaren dat er veel meer mogelijkheden zijn dan ze vooraf hadden durven dromen.

Martine

Martine

Martine begeleidt professionals die werkstress of frustraties ervaren en daardoor vastlopen in hun werk.

 

Ze wordt blij als ze mensen  inzicht in zichzelf kan geven en hun potentieel optimaal benutten.

Sylvia

Sylvia

Sylvia is gecertificeerd energetisch therapeut en onder meer opgeleid in Body Mind Release en HSP (hoogsensitiviteit). Sylvia is empatisch, rustig en meevoelend in haar aanpak en stemt zo af op jouw tempo.

 

Ze verbindt hoofd en hart en is blij als ze je kan helpen om orde en balans in de chaos van alledag te brengen en jezelf weer meer regie te geven.

Wat mag je van ons verwachten?

 

Wij garanderen een veilige leeromgeving. En professionaliteit, betrokkenheid, plezier in onze aanpak.

Want naast vakinhoudelijke expertise, hebben we allemaal een ruime ervaring op ons vakgebied, een dosis levenservaring en houden we van ons werk. En we bedrijven iedere dag topsport: om het beste uit onszelf en uit anderen te halen.

Dat maakt ons succesvol.