TRAININGEN - Arlinio
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk, ook met vaardigheidstrainingen op het gebied van feedback, leidinggeven en storytelling.
vaardigheidstraining, vaardigheidstrainingen, feedback geven en ontvangen, feedbacktraining, training leidinggeven, training leidinggeven asan professionals, training beginnend leidinggeven, training situationeel leidinggeven, training effectief communiceren, training communicatie,
16530
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16530,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505
 

TRAININGEN

Ontwikkeling gaat niet zonder de ‘basics’: goede vaardigheden zijn in elke situatie, zowel zakelijk als ook privé, essentieel. Met goede vaardigheden alleen haal je niet het maximale uit je talent maar zonder ook niet! Arlinio heeft enkele zeer ervaren en gespecialiseerde trainers die je een toptraining bieden waarin je wordt uitgedaagd en snel leert. Arlinio kan je helpen met onder meer:

Feedback ontvangen en geven

Feedback. Letterlijk: terugkoppeling. Aan de medewerker vertellen welk gedrag werd waargenomen en wat de waarnemer daarvan vindt. Goede feedback is essentieel voor succes omdat het je inzicht geeft in valkuilen en talenten en je helpt bij het nog beter worden in je doen en functioneren.

Communicatie

Communicatie. Letterlijk: het overbrengen van een boodschap. Een ongehinderde verbinding tussen mensen ten behoeve van het overdragen van meningen, gedachten, ideeën, gevoelens.

Beïnvloeden

Beïnvloeden. Letterlijk: invloed uitoefenen. Iemand of iets proberen te veranderen of te overtuigen van jouw standpunt. Je leert hoe de 8 tactieken van Yukl en de 5 strategieën van Cialdini voor jou kunnen werken.

Conflictmanagement

Conflict. Letterlijk: botsing van opvattingen. Je leert diverse escalatietactieken te koppelen aan situaties zodat je het maximale resultaat behaalt.

Coachen op resultaat

Coachen. Letterlijk: anderen helpen bij het behalen van betere prestaties. Coachen is voor een senior medewerker of leidinggevende een onmisbare vaardigheid. Ervaar hoe je met hele praktische coachmethoden optimaal resultaat bereikt.

Ontwikkel de talenten van je team

Ontwikkeling. Letterlijk: groei, beweging. Iedereen kan groeien en zichzelf ontwikkelen. Maar als je kunt herkennen waar de echte kwaliteiten en talenten van mensen zit, kun je die groei aanzienlijk versnellen. Deze training helpt je om inzichtelijk te krijgen welke 5 factoren cruciaal zijn voor iemands ontwikkeling.

Managing people and teams

Een ideale training voor aankomende en beginnend leidinggevenden. Alle basiselementen van leidinggeven zoals coachen, situationeel leidinggeven en feedback komen aan bod.

Storytelling en presenteren

'What's your story'? Presenteren met behulp van een persoonlijk verhaal stimuleert de interactie met je toehoorders en biedt je zo de kans om je boodschap met kracht en overtuiging te laten landen.

Meer weten over deze vaardigheidstrainingen of wil je meer weten over onze visie op trainen?
Bel of mail ons gerust!