Z-VRAGENLIJSTEN EN TESTEN_OLD - Arlinio
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk. Meer impact, betere resultaten met diverse online testen en vragenlijsten (Lifo, Disc, NEO PI3, Octogram e.a.).
LIFO, DISC, persoonlijkheid, persoonlijkheidstest, persoonlijkheidsvragenlijst, Big Five, assessmenttest, loopbaantest, Quinn, bedrijfscultuur, organisatiecultuur, teamdynamiek, samenwerken team, teamtest, intelligentietest, cognitieve test,
16452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16452,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505
 

Z-VRAGENLIJSTEN EN TESTEN_OLD

Ben je geïnteresseerd in online vragenlijsten en testen die je meer vertellen over jouw persoonlijkheid, gedrag, je team of organisatie?

Wij hebben een groot aantal voor je beschikbaar:

Persoonlijkheid (NEO-PI3)

De NEO-PI3 is een zeer brede en complete Big Five persoonlijkheidsvragenlijst. Gemeten worden de vijf belangrijkste domeinen van persoonlijkheid. Voor elk van de vijf domeinen worden bij de NEO-PI-3 zes facetten onderscheiden, waardoor een uitgebreid beeld van iemands persoonlijkheid ontstaat. Daarmee is het een sterke indicator voor het voorspellen van gedrag.
Focus: individu - persoonlijkheid.

Leadership Impact

Leadership Impact verwerft feedback over jouw invloed op anderen en op jouw gedrag dat die invloed veroorzaakt. De vragenlijst is verdeeld in twee onderdelen: (1) Invloed op anderen – meet de mate waarin de leider motiveert of mensen aanzet om zich op een constructieve dan wel defensieve manier te gedragen; (2) Leiderschap strategieën – meet de mate waarin je als leider zelf leiding geeft op een “aangevende” of op een sterk dirigerende wijze.
Focus: individu - gedragsniveau.

360 graden feedback

Met een 360 graden feedback geven een aantal beoordelaars, aan de hand van enkele kerncompetenties, feedback op het gedrag van de beoordeelde persoon. Ze hebben allemaal een andere relatie tot de persoon en formuleren hun feedback dus vanuit een verschillend perspectief. Dit maakt het een uitermate geschikt instrument om een goed beeld te krijgen van het huidige gedrag in de werksituatie om op basis daarvan de talenten en aandachtspunten scherp te krijgen.
Focus: individu - gedragsniveau.

Life Orientations LIFO

LIFO is een methodiek die gedragsvoorkeuren in kaart brengt, in gewone en spannings-/conflictsituaties. Ideaal om je eigen voorkeursgedrag helder te krijgen maar ook als team. Begrip van elkaars gedrag maakt het mogelijk om de verschillen te overbruggen en daarmee de samenwerking te verbeteren.
Focus: individu - gedragsniveau.

DISC

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse en geeft een diepgaand inzicht in je eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie van jezelf en hoe dat overkomt.
Focus: individu - gedragsniveau.

Octogram

Het Octogram geeft aan welke werk- of leiderschapsstijlen het best bij iemand passen en is makkelijk leesbaar en eenvoudig te interpreteren. Het Octogram is gebaseerd op het concurrerende waardenmodel van Quinn waarin acht concurrerende waarden tegenover elkaar gezet die met elkaar strijden, maar elkaar ook aanvullen.
Focus: individu - rol/functie.

Cognitieve capaciteitentest

Cognitieve capaciteitentests worden vaak ingezet om het algemeen werk- en denkniveau van iemand in kaart te brengen. Daarbij wordt naar verschillende vormen van intelligentie gekeken: verbaal, numeriek en figuratief analytisch. De normering (MBO+, HBO, WO) is in te stellen zodat de resultaten op het juiste niveau worden geïnterpreteerd.
Focus: individu - intelligentie.

Teamie

Teamie brengt de teamdynamiek in beeld. Het is een online zelfscan waarmee teams op eenvoudige, speelse wijze het krachtenspel in hun eigen team kunnen peilen. Op de verschillende aspecten ontvangt het team ook meteen concrete verbetermogelijkheden. Daarmee is het een ideaal startpunt voor het verbeteren van de dynamiek en samenwerking in een team.
Focus: team - samenwerking.

Organisatiecultuur

Deze test brengt de organisatiecultuur (volgens het concurrerend waardenmodel van Quinn) in kaart: wat is de huidige cultuur en welk type organisatiecultuur is gewenst/nodig in de toekomst? Wordt een verandering gevraagd? En zo ja, wat betekent dit voor de organisatie en de mensen? Het model is zeer geschikt om te achterhalen hoe jij en je collega's aankijken tegen de toekomst en wat dit van de organisatie vraagt. En om deze visies vervolgens te verbinden.
Focus: organisatie - collectieve waarden.

Meer weten over deze testen en vragenlijsten? Wil je een test laten afnemen?
Bel of mail ons gerust!