Arlinio | Vekoma Rides is marktleider in de wereld als het gaat om achtbanen en attracties. Vekoma staat bekend om haar creativiteit en hoge kwaliteitsstandaard. Voor ons betekent dat een mooie uitdaging om Vekoma te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun mensen.
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te zijn in hun werk. Meer impact, betere resultaten met assessments, coaching, training en teamprogramma's.
leidinggevende, leidinggevenden, managers, professionals, talent, teams, management teams, project teams, assessment, assessments, talentontwikkeling, talent development, personal coaching, functioneel coachen, leidinggeven, teamcoaching, team coaching, leren leidinggeven, organisatieverandering, organisatiecultuur, verbeterprogramma, duurzame inzetbaarheid, duurzaam inzetbaar, vaardigheidstraining, vaardigheidstrainingen.
15918
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15918,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Vekoma Rides is marktleider in de wereld als het gaat om achtbanen en attracties. Vekoma staat bekend om haar creativiteit en hoge kwaliteitsstandaard. Voor ons betekent dat een mooie uitdaging om Vekoma te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun mensen.

Categorie
klanten
Tags
achtbanen, leiderschap, leidinggeven, maatwerkprogramma, team building, Vekoma, Vlodrop