Hortimax is één van de wereldspelers als het gaat om klimaatbeheersing en efficiënte beregening in de tuinbouw. Customer Sales Support is daarbij de 'linking pin' tussen klanten en interne organisatie. Wij hebben CSS ondersteund om deze rol effectiever te vervullen waarbij eigenaarschap en continu verbeteren centraal staan. - Arlinio
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te zijn in hun werk. Meer impact, betere resultaten met assessments, coaching, training en teamcoaching.
leidinggevende, leidinggevenden, managers, professionals, talent, teams, management teams, project teams, assessment, assessments, talentontwikkeling, talent development, personal coaching, functioneel coachen, leidinggeven, teamcoaching, team coaching, leren leidinggeven, organisatieverandering, organisatiecultuur, verbeterprogramma, duurzame inzetbaarheid, duurzaam inzetbaar, vaardigheidstraining, vaardigheidstrainingen.
15926
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15926,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505

Hortimax is één van de wereldspelers als het gaat om klimaatbeheersing en efficiënte beregening in de tuinbouw. Customer Sales Support is daarbij de ‘linking pin’ tussen klanten en interne organisatie. Wij hebben CSS ondersteund om deze rol effectiever te vervullen waarbij eigenaarschap en continu verbeteren centraal staan.

Categorie
klanten
Tags
HortiMaX, LIFO, Maasdijk, team building, teamperformance, tuinbouw