Z-OVER ONS OLD 2021 - Arlinio
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk. Evidence based, professioneel en betrokken.
leidinggevende, leidinggevenden, managers, professionals, talent, teams, management teams, project teams, assessment, assessments, talentontwikkeling, talent development, personal coaching, functioneel coachen, leidinggeven, teamcoaching, team coaching, leren leidinggeven, organisatieverandering, organisatiecultuur, verbeterprogramma, duurzame inzetbaarheid, duurzaam inzetbaar, vaardigheidstraining, vaardigheidstrainingen.
17188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17188,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505
 

Z-OVER ONS OLD 2021

Wat maakt ons bijzonder?

Er is een spreekwoord: ‘De enige plaats waar succes voor werk komt is in het woordenboek’. En dat klopt. Succes komt niet naar je toe. Stilzitten en toekijken brengt je niet. Succes volgt uit actie. Teveel mensen laten zich (af)leiden door omstandigheden of belemmerende overtuigingen. En missen daardoor kansen op succes. Succesvolle mensen doen wat nodig is: ze gaan aan de slag, leren wat werkt en wat niet en passen vervolgens hun acties daarop aan. Dat klinkt simpel en is het in essentie ook. Maar dat wil niet zeggen dat het ook makkelijk is.
.
Wij helpen je. Vanuit de overtuiging ‘succes volgt uit actie‘. Daarbij combineren we beproefde methoden uit de organisatiepsychologie met bijzondere werkvormen die de emotionele, mentale en fysieke fitheid van mensen versterken. Prikkelend, verrassend en altijd 100% praktijkgericht en interactief. Meestal ook leuk maar in ieder geval altijd effectief. Daarbij hanteren we 3 principes die anders zijn dan in de wereld van leren, ontwikkelen en veranderen gebruikelijk is:

¹ We werken altijd vanuit het einddoel

Het gaat om de inspanning maar vooral wat die inspanning oplevert. Het beoogde resultaat is daarom leidend: Waarom doen we dit?

 

Met een gedegen intake bepalen we samen de meetlat: Waaraan meten we het resultaat af? Wat is er anders? Hoe zien we dat? Op basis hiervan bepalen we wat we gaan doen en hoe.

 

Niet de systematiek is leidend maar de concrete bedoeling is ons richtpunt en meetlat voor elke stap voorwaarts. Zo houden we zicht op wat er echt toe doet.

² We plegen interventies op 3 niveaus

Gedrag ontwikkel je door de juiste vaardigheden te hebben (Wat doe ik en wat kan ik?) maar nog belangrijker zijn je ‘inner stances’: motivatie en persoonlijkheid (Wie ben ik?; Past het bij me?) en je overtuigingen (Wat geloof ik?; Wat vind ik ervan?).

 

Je gedraagt je alleen anders als dat bij je past en je er zelf van overtuigt bent dat het goed voor je is. Daarom kijken we continu naar alle 3 niveaus. Je leert dus geen trucjes of scripts.

 

Je werkt gericht zodat elke stap voorwaarts intrinsiek is en de ontwikkeling echt beklijft.

³ Je leert het best in je eigen omgeving

Leren buiten je werkomgeving en team heeft weinig zin als je steeds terugkomt in de “oude” omgeving. Je vervalt dan heel snel in het bestaande, oude patroon en dus oud gedrag. Essentieel is dus dat je niet in je eentje leert, maar leert als team.

 

Zo ontstaat een gezamenlijke taal en worden ook de onderlinge patronen helder. En kunnen we de ineffectieve patronen direct benoemen en aanpakken.

 

Door samen de reis te maken, raak je op elkaar ingespeeld. En dat maakt elk team sterker.

Met deze principes als leidraad dagen we je uit om op een andere wijze te ‘leren en ervaren’. Hiermee bereiden wij je voor op de uitdagende en soms stressvolle situaties die je in je werk tegenkomt.

Spreekt bovenstaande je aan? Mooi! Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. Het is je eerste stap naar meer impact en betere resultaten. En daarmee naar succes.

Pascal

Pascal

06 51 33 33 19

Pascal is onze specialist in coaching voor professionals, leidinggevenden en teams. Met humor en flair weet hij mensen te verbinden. Met altijd de focus op resultaat.

Dirk

Dirk

06 30 72 86 09

Dirk is onze (sport)specialist. Naast organisatiepsycholoog is hij fanatiek Crossfitter en introduceert hij vaak sportelementen in zijn aanpak.

Maurice

06 14 51 23 94

Maurice is onze specialist in teamtrainingen. Internationaal inzetbaar want Maurice spreekt vloeiend Engels en Duits en een beetje Italiaans. 

Sylvia

06 41 73 75 00

Sylvia is gecertificeerd energetisch therapeut en onder meer gespecialiseerd in Body Mind Release en stressreductie. Ze verbindt hoofd en hart en helpt je orde en balans te brengen in de chaos van alledag.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij garanderen een veilige leeromgeving. En professionaliteit, betrokkenheid, plezier in onze aanpak. Want naast vakinhoudelijke expertise, hebben we allemaal een ruime ervaring op ons vakgebied, een dosis levenservaring en houden we van ons werk. En we bedrijven iedere dag topsport: om het beste uit onszelf en uit anderen te halen. Dat maakt ons succesvol.