HAAL MEER UIT JEZELF EN JE TEAM! - Arlinio
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk. Meer impact, betere resultaten. Vraag je gratis vragenlijst ter kennismaking nu aan!
leidinggevende, leidinggevenden, managers, professionals, talent, teams, management teams, project teams, assessment, assessments, talentontwikkeling, talent development, personal coaching, functioneel coachen, leidinggeven, teamcoaching, team coaching, leren leidinggeven, organisatieverandering, organisatiecultuur, verbeterprogramma, duurzame inzetbaarheid, duurzaam inzetbaar, vaardigheidstraining, vaardigheidstrainingen.
15988
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15988,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505
 

HAAL MEER UIT JEZELF EN JE TEAM!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET ONS EN ONZE DIENSTVERLENING

We bieden je een gratis persoonlijkheidsprofiel of teamscan aan!

Het persoonlijkheidsprofiel is gebaseerd op de OP5, een diepgaande persoonlijkheidstest. De test geeft een score op de 5 factoren van het bekende Big5-model en brengt daarnaast 30 subschalen in kaart. Je ontvangt een persoonlijk rapport met uitgebreide toelichting over de schalen en je scores.

De teamperformance scan is gebaseerd op het zeer praktische Teamie-model en geeft je inzicht in sterktes en zwaktes van het team en de teamdynamiek. En je krijgt per item direct advies hoe je je scores kunt verhogen.

Hoe werkt het?

1)  Vul onderstaande gegevens in.

2)  Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail en het verzoek voor het aanleveren van de persoonlijke (contact)gegevens van de persoon of teamleden.

3)  Wanneer we deze informatie hebben ontvangen, ontvang je van ons een link naar de online vragenlijst(en).

4)  Zodra je deze hebt ingevuld, verwerken wij de gegevens.

 

Binnen 3 dagen ontvang je jouw persoonlijk rapport.