COACHING - Arlinio
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk met persoonlijke en functionele coaching.
coaching, teamcoaching, carrièrecoaching, loopbaancoaching, personal coaching, resultaatgericht coachen, leren coachen, management coaching, leiderschaps coaching, leiderschapscoaching, oplossingsgericht coachen, positief coachen, provocatief coachen, coaching professionals, teamcoach, carrièrecoach, loopbaancoach, personal coach, management coach, leiderschapscoach, coach professionals, business coach.
16525
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16525,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505
 

COACHING

Coaching is een krachtige manier om aan de ontwikkeling van jezelf, je team of bedrijf te werken.

Individuele coaching

Onze individuele begeleiding kan een persoonlijke of functionele focus hebben.

 

Persoonsgerichte coaching is gericht op het vrijmaken en benutten van je eigen potentieel. Niet denken in belemmeringen maar denken en handelen in kansen.

Functionele coaching is direct gekoppeld aan je functie: wat wordt van je gevraagd en hoe kun je daaraan het best invulling geven?

 

Om de coaching maximaal effectief te maken, kijken we daarbij altijd in drie 3 richtingen:

  • Vitaliteit: hoe fit/energiek ben en voel ik me?
  • Ontwikkeling in de functie: hoe goed past de huidige functie/rol bij me?
  • Loopbaanfitheid: welke carrièrekansen zijn er en wil ik benutten?

 

Zo helpen wij jou om je talenten te zien, te benutten en te laten aansluiten op de omstandigheden. Ga met ons in gesprek en breng jezelf met coaching naar het volgende level.

Teamcoaching

Het werken in teamverband stelt hoge eisen aan de teamleden waarbij ze over de grenzen van de eigen unit/afdeling willen en kunnen kijken om zo gezamenlijk als team het optimale resultaat voor het bedrijf te bereiken. Daarbij staan de interactie in het team en de samenwerking tussen de teamleden centraal.

 

Met behulp van teamcoaching helpen we teams in dit ontwikkelingsproces door de interactie te begeleiden en te beïnvloeden. Mogelijke thema’s zijn:

  • De onderlinge samenwerking en verhoudingen
  • De communicatie met en aansturing van het bedrijf (eenheid van communicatie en leiding)
  • Het ontwikkelen van een gemeenschappelijke strategie
  • Resultaatgerichter werken
  • Beter kunnen omgaan met belangentegenstellingen

 

Teamcoaching gebeurt in een veilige en prettige sfeer die teamleden stimuleert open met elkaar in gesprek te gaan, meningen te uiten, feedback te geven en samen keuzes en afspraken te maken voor toekomstige actie.

Business coaching

Ondernemers en directies kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsgerichte blik op hun bedrijf. De coach heeft een bedrijfseconomische achtergrond en ervaring (zowel op directieniveau en als ondernemer) en helpt je om focus aan te brengen op je bedrijf(smodel) en strategie

Meer weten over onze coachingsaanpak en wat dit jou kan opleveren?
Bel of mail ons gerust!