ASSESSMENTS - Arlinio
De veranderspecialisten van Arlinio helpen leidinggevenden, professionals en teams succesvoller te worden in hun werk met selectieassessments, potentieelassessments en ontwikkelassessments. Meer impact, betere resultaten.
assessments, selectie assessment, selectieassessment, ontwikkel assessment, ontwikkelassessment, potentieel assessment, potentieelassessment
16542
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16542,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18505
 

ASSESSMENTS

Assessments zijn bij uitstek geschikt om in korte tijd een goed beeld te krijgen van iemands talenten en ontwikkelpunten.

 

Elk assessment is een intensief individueel programma. Wij reflecteren samen met de deelnemer op zijn of haar ambities en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij maken we gebruik van een uitgebreide persoonlijkheidsvragenlijst en enkele cognitieve capaciteitentests. Aangevuld met een interview, praktijksimulaties en kwaliteitenonderzoek, geeft ons dit een goed beeld van de persoon. Op basis van het assessment brengen wij een rapport uit, inclusief concrete ontwikkel- en begeleidingstips.
.
De assessments verschillen in doel en thema’s waarop we inzoomen:

Selectieassessments

Selectieassessments zijn erop gericht om vast te stellen of iemand past bij een bepaalde functie/rol.

Ontwikkelassessments

Ontwikkelassessments geven een beeld van de doorgroeimogelijkheden (loopbaan) die iemand heeft.

Potentieelassessments

Potentieelassessments tenslotte geven inzicht in iemands sterktes en zwaktes en het persoonlijk groeipotentieel.

Wij volgen de gedragscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). De door ons gebruikte (psychologische) tests zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Meer weten over de mogelijkheden van een assessment?
Bel of mail ons gerust!